İZMİR / TORBALI - Fatih Ortaokulu

Fatih Ortaokulu

ATATÜRK MAH. 1514 SK. NO 14/1 TORBALI / İZMİR
Vizyon
Eğitim ve öğretimin toplumsal ilerlemenin temel ilkesi olduğunu zihinlere yerleştirmek, güncel ve toplumsal olaylara ilgi duyan, Atatürk İlke ve Devrimlerini benimsemiş duyarlı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitilerek; problem çözebilen, özgüveni gelişmiş, bilgi çağındaki gelişmeleri izleyebilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları hayata hazırlamak için yetiştirmektir.
Başarılar
2022 LGS ´de % 4-5´lik dilime giren 2 öğrencimiz nitelikli ve Fen lisesine , Torbalı Anadolu Lisesi´ne 6 , Atatürk Anadolu Lisesi´ ne 4 ve Şehit Önder Turğay Anadolu Lisesi´ ne 6 öğrencimiz yerleşti. Öğrencilerimizin başarılarının devamını temenni ediyoruz.
Kütüphane Kitap Sayısı :2022
Öğretim Şekli :Normal eğitim
DERS BAŞLANGIÇ 08:20 DERS BİTİŞ 15:00
Ulaşım
Okulumuz İzmir il merkezine 55 Km uzaklıkta, Torbalı merkezindedir.İzmir otogardan Torbalı-İzmir minibüsleri, İZBAN banliyö trenleri, ESHOT otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır
Atatürk mah. 1514 sokak no 14/1 Torbalı İZMİR
İl merkezine 55 km uzaklikta olup ilçe merkezindedir.